Purple Squirrel Effect

Arjan Elbers komt aan boord bij Purple Squirrel Effect als investeerder en adviseur

Met trots kunnen wij mededelen dat met directe ingang Arjan Elbers onderdeel is van Purple Squirrel Effect in rol van investeerder en adviseur. “We zijn trots dat Arjan zich met zijn expertise aan ons heeft verbonden, Arjan is met zijn kennis dé gewenste toevoeging om onze ambitie te realiseren.” aldus Mitch Gielen, directeur van Purple Squirrel Effect, onderdeel van Experience Republic.

Over Purple Squirrel Effect
Wij ontwikkelen digitale 360-graden omgevingen met achterliggende datamodellen. In deze virtuele tool ziet de kandidaat zijn potentiële werkomgeving, nieuwe werkplek, collega’s en kan hij/zij kennis maken met de organisatie. Met behulp van gamification elementen blijven potentiële kandidaten langer actief in de tool en ronden ze zo veel mogelijk vragen en opdrachten af.

Purple squirrel is een welbekende term onder recruiters. Het is een metaforische uitdrukking die verwijst naar het vinden van dé perfecte kandidaat voor een baan. Onze tool geeft recruiters inzicht in het gedrag van de kandidaat, maar vooral een helder beeld van hun persoonlijkheid, interesses en competenties. Deze input wordt aan de hand van onze innovatieve software geanalyseerd en zorgt voor een screening en ranking van geschikte kandidaten. Dit helpt de recruiter om sneller tot een selectie van de beste kandidaten te komen en kan hij/zij in een interview inzoomen op de belangrijkste skills, competenties en ontwikkelpunten. Het uiteindelijke doel is om zogeheten bad hires terug te brengen naar nul.

De oplossingen van Purple Squirrel Effect zijn een hele relevante en warme aanvulling op alles dat mijn relaties al doen en samenwerken met Mitch en zijn crew is een feestje.” – Arjan Elbers

Over de samenwerking
Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van online recruitment mogen wij nu gebruik maken van de waardevolle kennis en ervaring die Arjan door de jaren heeft opgedaan. Arjan zal ons ondersteuning bieden op strategisch vlak en meebouwen aan de ontwikkeling en groei van Purple Squirrel Effect.

Succesverhalen
In de afgelopen jaren zijn wij nauwe samenwerkingen aangegaan met o.a. T-Mobile, UWV en PWC, waar prachtige projecten uit voort zijn gekomen. We zijn hier ontzettend trots op en kijken vol goede moed uit naar de toekomst. Benieuwd naar onze samenwerkingen? Neem een kijkje in ons portfolio.

Bekijk portfolio

Ben jij ook helemaal nuts van employer branding? Bekijk de website en meld je aan voor onze Purple Squirrel nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van employer branding.

Bekijk website

swipe