Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Ultimoo

Ultimoo Group neemt maatschappelijke verantwoord incasseren serieus en streeft naar een Nederland zonder problematische schulden en faillissementen. De gepersonaliseerde escape room voor Ultimoo vertaalt deze strategie en maakt gebruik van een combinatie tussen creativiteit en techniek. We kunnen niet alles laten zien, maar hierbij een sneakpeek: “Welkom in het Ultimoo-huis met core values”, deze Virtual Reality omgeving voegt een extra speel laag toe.

De gepersonaliseerde escape room is ingezet tijdens Credit Expo 2019, om bestaande én nieuwe relaties te ontvangen. Bewust en onbewust nemen de spelers organisatie facetten op, dit is een mooie ijsbreker om het gesprek te openen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×