Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Saudi Aramco

Voor Saudi Aramco is de Thales escape room gepersonaliseerd en ingezet in Saoedi-Arabië. Tijdens de reis in Saoedi-Arabië stond de escape room in twee verschillende stijlen op drie verschillende locaties!

Het eerste event was gedurende Tanween Ithra in het King Abdulaziz Center of World Culture in Dharaan. Een 17-daags durend event, waar het thema PLAY centraal staat. Bezoekers kunnen onderzoeken, verkennen en leren. Met de boodschap: spelen is een cruciaal ingrediënt voor creatief denken en innovatieve productie. De focus ligt op creativiteit. Daar scoort de gepersonaliseerde Thales escape room hoog op!

Het tweede event: TechEx2019, waar de Thales escape room op locatie een nieuw jasje kreeg! Het thema gedurende deze dagen: Cybersecurity in the Age of Digitalization.

Het derde en tevens laatste event vond plaats in het hoofdgebouw van Saudi-Aramco, Al-Midra Tower in Dharaan. Er is afgesloten door de werknemers, die aan de hand van de Cybersecurity escape room gingen werken aan teambuilding.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×