Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

ING

Onderzoek toont aan dat het verbeteren van uw manier van eten, bewegen, slapen en ontspannen helpt om je beter te voelen, maar ook beter te presteren. Folef Bredt heeft, met zijn team van Lifeguard, hiervoor een passende aanpak ontwikkeld voor ING genaamd het Wellbeing Quotient.

Het doel van ING’s WQ-programma  is eenvoudig en simpel: het gaat om het verbeteren van ieders welzijn! Samen met ING en Lifeguard is er een gepersonaliseerde escape room ontwikkeld rondom vitaliteit en de vier elementen: eat, move, sleep en relax.

Een escape room voor medewerkers en klanten, om een hoger welzijns quotiënt te bereiken. Zowel voor het bedrijfsleven als privé. Dus, om je reis naar meer energie te starten en prestaties te verbeteren, dagen wij je uit om de ING escape room te spelen en je welzijnsquotiënt te ontdekken!

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×