Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Vitaliteit

Onderzoek toont aan dat vitale medewerkers beter presteren. Het doel van ons vitaliteitsprogramma is dan ook simpel: het verbeteren van het welzijn van jouw medewerkers. Daarom nodigen we je ‘bedrijfsatleten’ uit om de uitdaging aan te gaan; met elkaar, en met zichzelf! Dit doen we bijvoorbeeld door middel van een gepersonaliseerd concept, waarbij medewerkers op een unieke manier met beweging en gezonde voeding aan de slag gaan. Tegelijk goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen. Zie je het al voor je dat de secretaresse de manager inhaalt? Klik op onze projecten pagina om te kijken welke bedrijven je al voor gingen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Ken je onze VR experience al? Bekijk de sneakpreview hier.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×