Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Recruitment

Potentiële werknemers nieuwsgierig maken naar je vacature? Experience Republic helpt jou je organisatie op een onderscheidende manier te profileren en laat mensen op speelse en intensieve wijze in aanraking komen met je bedrijf. Welk middel we ook inzetten op het gebied van recruitment, Experience Republic maakt kandidaten enthousiast en zet jouw bedrijf neer als een onderscheidend werkgeversmerk. Ook interessant: dankzij testen die we verweven in bijvoorbeeld een escape room of branded booth krijg jij als werkgever tegelijk een eerste indruk van een kandidaat en zijn skills! Klik op onze projecten pagina om te kijken welke bedrijven je al voor gingen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Ken je onze VR experience al? Bekijk de sneakpreview hier.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×