Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

VR Experience

Creëer meer naamsbekendheid of laat de doelgroep kennismaken met een nieuw product. Een gegarandeerde beleving met de Virtual Reality Experience voor jong en oud, beschikbaar op iedere locatie!

De Virtual Reality rollercoaster bestaat uit een volledige hanger met zitjes van een officiële Warnerbros achtbaan uit Amerika! De beugels gaan naar beneden en je wordt virtueel over de kop gegooid. Bezoekers nemen plaats in de zitjes, zetten de VR op en komen terecht in een nieuwe (gepersonaliseerde) beleefwereld, durven ze het aan? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Het is een vette interactieve manier om uw doelgroep aan te spreken op ieder event. Ook de VR Experience kan volledig gepersonaliseerd worden. We kunnen elementen van uw bedrijf toevoegen in de game, zoals producten en/of logo’s of een compleet nieuwe game maken. Bekijk de preview hieronder!

Vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Neem een kijkje bij de klanten die je al voor gingen:

scania logo          rabobank logo          Thales

 

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×