Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

VNOG

De rook verspreidt zich door de keuken… Terwijl je de vlammen probeert te doven, hoor je het schelle geluid van de rookmelder. Je wilt de deur openen, maar je kunt de ruimte pas verlaten als je de raadsels oplost en de codes kraakt. Je hebt maar 15 minuten om uit de escape room te ontsnappen. Ben jij op tijd?

In samenwerking met VNOG en Brandweer Nederland is er een gepersonaliseerde escape room ontwikkeld. Deelnemers bevinden zich in een woning en moeten vanwege een brand evacueren. Voordat zij de woning veilig kunnen verlaten, moeten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen op het gebied van zelfredzaamheid en brandveiligheid. Deelnemers leren in de escape room wat zij zelf kunnen doen om hun woonsituatie veiliger te maken.

Op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam stond deze escape room in net een ander jasje! Another epic collaboration: VNOG én Nederlandse Brandwonden Stichting. Jonge moeders werden geïnformeerd over de mogelijke gevaren die er in huis kunnen voor komen.

 

Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×