Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Thales

Thales NL

Voor Thales is er een gepersonaliseerde escape room ontwikkeld. Deze escape room wordt ingezet als recruitment tool, maar ook om cyber security onder de aandacht te brengen. Bezoekers worden ondergedompeld in de fictieve overheidsinstelling Staatswaterrijk. Daar liggen alle systemen plat, en met een tegen hack starten bezoekers de systemen weer op. Spelers gaan aan de slag met tablets, usb-sticks en een volledige VR-omgeving. Een gegarandeerde beleving!

 

Thales FR

Voor Thales Frankrijk ontwikkelden we een duplicaat van de Nederlandse escape room, met een eigen look & feel. De aftrap vond plaats op Vivatech 2018. De escape room wordt ingezet om cyber security onder de aandacht te brengen en wordt heel het jaar door geboekt.

 

Thales USA

Op de stand van Thales konden bezoekers van de RSA® Conference 2018 de cyber escape room spelen. We gebruikten het bestaande spel en ontwikkelden een nieuw ‘black box’ design voor de buitenzijde. Het was een fantastische customer journey, inclusief prachtig standontwerp, een preview-video, acteur en give-aways. De escape room wordt ingezet om cyber security onder de aandacht te brengen.

 

Thales UK

Thales UK heeft voor het event Infosecurity 2018 in Londen gebruik gemaakt van onze cyber escape room. Net als Thales USA werden het ‘black box’ design, aangepast standontwerp, de briefingvideo, acteur en de give-aways ingezet. De escape room wordt ingezet om cyber security onder de aandacht te brengen. Een fantastisch concept!

 

Branded Booth

Onze Thales Branded Booth zie je voornamelijk terug in Nederland en Frankrijk. We zetten de Branded Booth in bij beurzen, bedrijfsbezoeken of interne events in combinatie met onze Thales Cyber Security escape room.

 

VR Experience

De Virtual Reality rollercoaster stond tijdens de Cyber Security Week in Den Haag. Deze is samen met de Thales escape room volledig gepersonaliseerd.

 

Awards & Nominaties

De Thales escape room heeft verschillende nominaties ontvangen na de lancering in 2017, tevens een bronze medaille ontvangen én in een award gewonnen!

 – Thales International Best Practice Award 2017/2018 🏆

– The Innovation Manager Awards (Nominated)

–  Digital Communication Awards (DCA) (Nominated)

– C&IT Awards (C&IT Magazine Events) (Nominated)

– Campaign Event Awards (Nominated)

– International B2B Marketing Awards (Nominated)

– Field Marketing & Brand Experience Award 2018 (Bronze)🥉

– Thales InnovAwards (Nominated)

– The Drum Experience Awards / Experiential Brand Activation at a festival or large-scale event of the Year (Nominated)

Thales Nederland Awards

Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Maak kennis met onze VR experience, bekijk de sneakpreview hier.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×