Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Happy Cactus

In opdracht van Happy Cactus hebben we een escape room mogen ontwikkelen voor de campagne van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Thema van de kamer: cleanroom. En clean is ie!

Waarom een escape room voor het ministerie? In het onderwijs ben je nooit uitgeleerd. Leraren en schoolleiders van drie scholen worden uitgedaagd om hierover het gesprek aan te gaan. Daarom stappen drie onderwijsteams een escape room in met een speciale missie. Zal het ze lukken binnen de tijd? Check de film voor het antwoord!

 

 

Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×