Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Escape The Kazemat | 75 Jaar Bevrijding

Een educatieve escape room speciaal ontwikkeld voor de herdenking van de 75 jaar bevrijding van Deurne. Het spel neemt kinderen mee in een reis door de 2e wereldoorlog, waar zij spelenderwijs leren wat de oorlog inhield en wat er gebeurd is.

Kinderen uit de bovenbouw maken kennis met drie verhalen, op drie verschillende momenten in de oorlog. De verhalen bestaan uit ‘Geronk in de nacht’, ‘Een verraderlijke moord’ en ‘Jullie zijn vrij!’, Nederlandse verhalen afkomstig van Brabant Remembers. De escape room daagt de leerlingen uit om echte speurders te worden en gaan ervaren hoe ze vroeger leefde in tijden van oorlog.

Gedurende november 2019 is deze escape room ingezet op acht verschillende basisscholen in Deurne. Een thema dat aansluit op “de tijd van wereldoorlogen” in de lesprogramma’s van basisscholen, waardoor de escape room een unieke ervaring is voor leerlingen om actief met lesstof aan de slag te gaan.

Dit project is ontstaan door een intensieve samenwerking van Stichting Prodas en Lucky Seventh. De primeur vond plaats in het Ontdeklab van Stichting Prodas, bij basisschool St. Willibrordus (aspirant-Brainport School) aan Romboutsstraat 2, Deurne. Geopend door wethouder Marinus Biemans, Gemeente Deurne. Lucky Seventh heeft uitstekende kennis van de techniek uit de Tweede Wereldoorlog en streeft naar originaliteit en het in stand houden van deze technieken, voertuigen en voorwerpen uit de periode 1940-1945. Wij zijn de creatieve factor. En hebben ervoor gezorgd dat de kennis van Lucky Seventh wordt gebundeld en vertaald is naar een uitdagende escape room voor kinderen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×