Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Dutch Technology Week

De Dutch Technology Week is een week waarin heel Nederland wonderlijk en innovatieve technologieverhalen verteld. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren waar techniek voor staat.

AN EPIC COLLABORATION: De trailer van Movico, de mobiele fotostudio van Feestbooth, de robots van Christian Wauben VR Expert en de mobiele escape room van ons. Alles is vormgegeven in branding van Dutch Technology Week. Samen zijn we onderdeel van hotspot Helmond – de Peel en leren wij kinderen over techniek.

 

Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×