Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Branded Booth

Multibier

Bezoekers van Multibier Experience konden tijdens het evenement een leuke foto maken waarop ze als het waren in een bierkelder stonden. Wij hebben ze geholpen om dit belangrijke moment vast te leggen. Instant Polaroid foto’s en Premium kwaliteit props, alles om dit event compleet te maken!

 

Stichting Hightech Helmond – de Peel

Voor Stichting Hightech Helmond – de Peel wordt de Branded Booth regelmatig ingezet voor verschillende tech events. Tijdens deze events maken kinderen kennis met techniek. Dit keer tijdens Techniekpact On Tour – Collegetour André Kuipers.

 

HLB van Daal

HLB van Daal bestond 40 jaar en dat moest gevierd worden. Tijdens dit event wilde ze graag dat het personeel een foto kon maken en deze als herinnering mee kon nemen naar huis.

 

Atoom 13

Tijdens de Dutch Technology Week 2019 heeft Atoom 13 de Branded Booth ingezet op hun stand. Op de stand waren enkele activiteiten voor de (jongere) bezoekers mogelijk zoals een foto maken met props!

 

Pandoer

Voor de Pandoer exploiteren we regelmatig de foto booth. Met props zijn wij aanwezig tijdens de eigen festivals, maar ook te huren bij feestjes en evenementen.

 

Andere merken die gebruikt hebben gemaakt van de Branded Booth:

  • Thales
  • Metakids
  • NCipher
  • AB Zuid-Holland

 

Kijk voor meer informatie op:

branded booth logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×