Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Over ons

Personeel

Mitch

Gielen

is niet alleen oprichter en eigenaar van Experience Republic, maar vooral het creatieve brein en de man met de gaafste ideeën. Geen idee te gek of plan te wild; Mitch ziet overal een kans en een uitdaging in. Probeer het eens uit, hij zal je niet teleurstellen. In zijn vrije tijd vind je hem regelmatig in het Philips Stadion, of gaat hij de stad in om te genieten van een goede biefstuk.

Personeel

Nikki

Mac Gillavry

is een nieuwe kracht bij Experience Republic. Actief als planner en wat leert ze veel bij! Zoals een echte regeltante heeft ze haar notitieboekje altijd op zak met to-do lijstjes, doodles en structuren. Ze hecht veel waarde aan familie, vrienden en haar twee franse Bulldogs. ’s Winters is ze een echt Netflixer, maar in de zomer is ze dansend te vinden op een aantal festivals.

Personeel

Max

van de Ven

is een nieuwe kracht bij Experience Republic. Hij werkt niet alleen als operator op evenementen, maar zorgt ook voor de revisie van onze producten zodat we altijd met 100% functionerend materiaal op locatie staan. Sociaal als deze jongen is, vind je hem buiten werktijd vaak bij zijn vrienden en op het voetbalveld.

Personeel

Nick

Derksen

is al een aantal jaar engineer bij Experience Republic. Hij ontwerpt de gaafste producten die tot in het kleinste detail kloppen, en vervolgens door zijn collega’s worden omgezet tot de mooiste producten. Naast het tekenen achter zijn laptop kun je hem wakker maken voor ritjes in alles waar benzine in kan!

Personeel

Janique

Bruin

is een medewerker van het eerste moment en heeft al verschillende functies binnen Experience Republic geownd. Inmiddels is ze werkzaam als operator en dat ligt haar wel; zorgen dat alle deelnemers aan de escaperoom net zo enthousiast worden als zij zelf nog altijd is! In haar vrije tijd leest ze graag en houdt ze van lekker eten en eropuit gaan met haar Lover.

Personeel

Myrthe

Loomans

is operator bij Experience Republic. Ze geniet ervan dat iedere dag anders is, met leuke collega’s en ze vindt het tof dat ze zoveel leuke mensen ontmoet. Precies dát is de reden dat ze hier niet meer te stoppen is. Als ze niet in onze bus door het land toert dan spot je haar geheid aan het zwembad of achter een schaal sushi in een restaurant.

Personeel

Tyn

Loomans

is vooral werkzaam op de thuisbasis van Experience Republic. Hij draait zijn hand nergens voor om, houdt van aanpakken en heeft het naar zijn zin vanwege de prettige werksfeer en zijn allerfijnste collega’s. In zijn vrije tijd vind je Tyn op het voetbalveld of met een gameconsole in zijn handen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×