Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Merkstrategie

Op unieke wijze meer zichtbaarheid creëren? Naamsbekendheid vergroten? Mensen een nieuw product laten ervaren? Puur leads genereren? Of impact maken op een bedrijfsopening, in house event, career day of beurs?  Experience Republic creëert nog meer beleving rondom je merk en brengt jouw online of offline campagne tot leven. We haken in op je bestaande merkstrategie en creëren een unieke invalshoek op basis van huidige content. Daardoor zijn we als geen ander in staat jouw doelgroep te bereiken, te beïnvloeden, te activeren en te raken… recht in het hart. Klik op onze projecten pagina om te kijken welke bedrijven je al voor gingen.

 

KANS OP AWARDS

Wat wij doen maakt impact en dat wordt wereldwijd opgemerkt. De awards die onze klanten winnen met producten die wij ontwikkeld hebben, zijn daarvan het ultieme bewijs.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Ken je onze VR experience al? Bekijk de sneakpreview hier.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×