Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Learning & development

Bijblijven in een snel veranderende wereld is voor veel bedrijven een uitdaging. Hoe stem je bedrijfsprocessen af op de behoeften van de markt en hoe voorkom je dat bepaalde fouten telkens opnieuw worden gemaakt? Experience Republic zet medewerkers op een positieve manier in hun kracht en laat ze vanuit een andere invalshoek naar een probleem kijken. Denk aan een volledig gepersonaliseerde escape room waarmee we een passende metafoor creëren op het gebied van learning & development. Pijnpunten worden ineens heel tastbaar en mensen gaan spelenderwijs de uitdaging met elkaar aan. Hierdoor ontstaan verhelderende inzichten die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en de juiste corporate veranderingen. Klik op onze projecten pagina om te kijken welke bedrijven je al voor gingen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logobranded booth logo

Ken je onze VR experience al? Bekijk de sneakpreview hier.

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×