Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Escape Room

Het sleutelwoord bij escape rooms is beleving. Een mobiele escape room vertelt het unieke verhaal van jouw merk. De hype van nu, die overal geplaatst kan worden! Met een escape room ben je als organisatie op een andere manier in beeld. Het maakt een bruggetje naar jouw producten of diensten. Een beleving en ijsbreker om je doelgroep te activeren!

Nodig je doelgroep uit en laat hen een ruimte betreden waar zij uit moeten ontsnappen binnen een bepaalde tijd, door puzzels op te lossen, sleutels te vinden, verborgen compartimenten te ontdekken en verbanden te leggen. In 8-10 minuten ervaart je doelgroep een rush van spanning, ontlading en euforie! De mobiele escape rooms zijn geheel aan te passen naar wens!

De buitenkant maar ook de binnenkant kunnen we volledig personaliseren voor jouw bedrijf. Zo past de escape room volledig binnen de gewenste huisstijl. Onze expertise ligt op de gebieden: Recruitment, Learning & Development, Vitaliteit en Merkstrategie. Een escape room om nieuwe sollicitanten kennis te laten maken met jouw bedrijfsidentiteit? Of een escape room om het welzijn te verbeteren van je werknemers? Neem een kijkje bij de klanten die je al voor gingen.

Vragen naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Kijk voor meer informatie op:

mobile exitroom logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×