Choose your career

Deurne Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de escape rooms op volle toeren laat draaien en promoot.

View job

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze escape rooms is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

View job

Branded Booth

De Branded Booth Experience, let’s polaroid and share your story! Jouw speciale momenten verdienen de allerbeste foto’s op iedere locatie. Een foto met eigen personalisering is de perfecte give-away op personeelsfeest of beurs. De Branded Booth zorgt ervoor dat er nog lang aan jouw event gedacht wordt.

Dit is jouw toegang tot online én offline ambassadeurs! Bezoekers maken een leuke foto en delen deze vervolgens op hun eigen Facebookpagina én die van jouw bedrijf. Met één druk op de knop! Vervolgens ontvangen zij een geprinte polaroid als aandenken.

De Branded Booth is geheel aan te passen naar wens, van buiten en van binnen! Met bijvoorbeeld gepersonaliseerde fotoframes of een gave wrap, zodat jouw Branded Booth nog meer aandacht trekt. Neem een kijkje bij de klanten die je al voor gingen.

Vragen naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Kijk voor meer informatie op:

branded booth logo

Neem contact met ons op

Heb je vragen/opmerkingen of wil je ons graag spreken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Experience Republic

WE CREATE EXPERIENCE

You're using an old webbrowser

This website uses modern techniques which aren't supported by your webbrowser Update my webbrowser

×